Surya bediening & service beschikt over een netwerk met enthousiaste medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Wij laten u ontspannen maar vooral genieten van uw evenement of feest. Surya werkt vanuit de wensen  van zijn klanten.

Gallery

Contact

06 46 86 28 64

06 31 76 41 88

info@surya-bediening.nl

onze diensten

Surya bediening & service neemt al uw zorgen uit handen.

Graag willen wij u kennis laten maken met onze service voor zowel particulier als zakelijk.

U organiseert binnenkort een feest en bent op zoek naar bediening & Service, wellicht bent u bij Surya dan op het juiste adres. De medewerkers van Surya zijn representatief, flexibel inzetbaar, zijn netjes en werken in uniforme kleding. Of het nu gaat om een kleine gelegenheid in een huiskamer of een groot feest op locatie met honderden gasten, wij leveren werk met een stralende glimlach.

Denkende aan serveren van dranken, het uitserveren van hapjes, het netjes houden van de locatie tijdens het feest, het opwarmen en aanvullen van de catering, het bakken van snacks en tussendoortjes tot het vervullen van gastheer/gastvrouw, etc. Samen met onze medewerkers zorgen wij ervoor dat alles volgens een strakke planning loopt en dat de gasten kunnen genieten van een gezellige, nette maar vooral ongestoorde avond.

Surya service & bediening

Wij helpen u met het organiseren van uw event

Wat doen wij eigenlijk?

Waarom Surya?

Waarom Surya? Surya werkt vanuit de wensen van zijn klanten. Wij willen van ieder evenement, dan maakt het niet uit of het om groot of klein gaat, juiste personeel neer te zetten zodat u ongestoord kunt genieten van een plezierige avond. Wij nemen middels een vooraf besproken draaiboek het horeca gedeelte over. Gasten worden aan tafel bedient, de tafels worden de gehele avond schoongehouden en de bar word de gehele avond op een nette manier bemand. In overleg zullen wij eind van het feest de tafels leegruimen en de bar afbouwen. Eveneens is de afbouw van de zaal in overleg ook mogelijk. Het voordeel van Surya bediening & Service is dat u zelf alle hapjes en drankjes kunt inkopen en wij u helpen op het moment dat u ons nodig heeft. U geeft van te voren precies aan wat u van ons verwacht en wij zorgen voor een onvergetelijke avond, niet alleen voor uw gasten, maar ook voor uzelf.

Maak kennis met

Onze service en kwaliteit

Surya bediening & Service werkt samen met verschillende partners en is het dus mogelijk om via ons netwerk in contact te komen met mensen die uw feest kunnen aankleden, het eten kunnen verzorgen en waarbij het mogelijk is om voor geweldig entertainment te zorgen voor zowel jong als oud. Wij kunnen de gehele inrichting en decoratie verzorgen, het zorgen van een draaiboek, alles wat u maar nodig heeft om een feest te creëren. Advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Indien gewenst, verzorgen wij ook het glaswerk van uw feest. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor bediening inhuren, neemt u dan contact met ons op.