Surya bediening & service beschikt over een netwerk met enthousiaste medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Wij laten u ontspannen maar vooral genieten van uw evenement of feest. Surya werkt vanuit de wensen  van zijn klanten.

Gallery

Contact

06 46 86 28 64

06 31 76 41 88

info@surya-bediening.nl

over ons

Bediening & service met creatief maatwerk

Na een enige tijd zelf wat ervaring opgedaan te hebben in de horeca met name in de catering en bediening ben ik in 2015 mijn eigen bedrijf gestart.


De naam ‘Surya’ is ontstaan uit de zwangerschap van mijn 1e zoontje, destijds als naam voor de ‘baby’ ‘Surya’ betekend voor ons het licht wat dagelijks terug keert, ofwel ‘juweel van de hemel’.

Kishan Bhadjan

director ceo

Vol licht en energie

Met dit in mijn achterhoofd hebben wij geleerd ons altijd met een glimlach te vertonen en zo door het leven te gaan vol licht en energie zoals de zonnestralen van de zon.

Met dit als idee ben ik begonnen aan Surya bediening & Service. Wij zetten ons in om van uw feest een plezier te maken vol passie, energie en vooral veel ‘licht’, Surya de naam zegt het al, waarvan de glinsteringen ook over uw feest schijnen.

Wij beschikken over een netwerk met enthousiaste medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, netjes en het werk verrichten met een stralende glimlach. De medewerkers van Surya bediening & Service zorgen ervoor dat ze het feest soepel kunnen laten verlopen.

Doordat wij  zelf opleiden en de kneepjes van het vak bijbrengen letten wij vooral op de uitstraling van ‘onze mensen’. Naast de gehele organisatie en het plannen bij Surya bediening & Service om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op locatie staan, zijn wij zelf ook nog actief in de bediening.

Het ‘klantcontact’ heeft ons altijd erg aangetrokken waardoor wij het werk ook met veel plezier nog steeds doen. Werken met een lach, en van iedere opdracht het beste eruit te halen dat is wat Surya bediening & Service maakt. Door creatief te zijn bij iedere opdracht zowel groot of klein, is niets ons teveel!

onze team

Creatief & bekwaam

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over Surya bediening & Service vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of vult u het contactformulier in. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Kishan Bhadjan
Director CEO
Soes Jadoenath
assistant manager