Surya bediening & service beschikt over een netwerk met enthousiaste medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Wij laten u ontspannen maar vooral genieten van uw evenement of feest. Surya werkt vanuit de wensen  van zijn klanten.

Gallery

Contact

06 46 86 28 64

06 31 76 41 88

info@surya-bediening.nl

MOTTO:

Wij regelen het, u geniet!

•• Onze Partners ••

Doordat Surya bediening & Service samen werkt met verschillende partners is het mogelijk om gebruik te maken van hoge kortingen. Het is dus mogelijk om via ons netwerk in contact te komen met één van onze partners die uw feest kunnen aankleden, voor het eten kunnen zorgen, de decoratie zouden kunnen doen voor zowel thuis als een feest op locatie, entertainment te verzorgen voor zowel jong als oud en waarbij nodig ook zorgen voor drank, indien wenselijk ook alcoholisch.

Muziekformatie Gentle: Allround Party & Showband Gentle! Voor al uw feest gelegenheden & evenementen. Plezier voor jong & oud! Betrouwbaar, Betaalbaar & Gezellig! Met topzangers als Berry Damri, Jurgen Khan, Jennah, Roberto, Henk Gopal, zorgen zij voor de juiste muzikale tonen.

Muziekformatie Gentle

Allround party & showband

Milantra Decoratie: Door met Milantra decoratie in zee gegaan te zijn is mogelijk om uw feestelijke dag te laten decoreren, of juist hulp en advies te krijgen bij de gehele organisatie & aankleding hiervan. Neem eens een kijkje op de website van Milantra: www.milantra.nl en volg op Facebook, Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Tevens is het ook mogelijk om in de showroom van Milantra langs te komen.

Milantra Decoraties

party & events bv

Roepans Catering: Inmiddels heeft Roepans Catering ruim haar sporen verdient binnen de Surinaamse en Hindoestaanse gemeenschap. Deze sporen zijn inmiddels aangevuld door opdrachten uit te voeren buiten deze gemeenschap. Door maaltijden aan te bieden aan verschillende  bevolkingsgroepen, brengen zij culturen en daarmee mensen tot elkaar. Als cateraar geven zij hiermee ook een invulling aan een hoger doel. Met al 25 jaar ervaring kan Roepans Catering inspelen op de wensen van haar klanten, als doel is het ook om de wensen van haar klanten te vervullen.  

Roepan's Catering

wij vervullen uw wens

Deejay Shawn Jay:Feestje? DJ Nodig?Dan wil je niet zomaar een DJ maar een DJ die WEET hoe in te spelen op de behoefte van het publiek. Heb je Hindoestaans of Nederlandse feest? Deejay SHAWN JAY is van alle markten thuis. Avondvullend gevarieerd muziek van jong tot oud in diverse genres. Voorkom teleurstelling en boek op tijd!  

Deejay Shawn Jay

allround dj

Muziekformatie Next Time: Wie kent ze niet? Muziekformatie Next Time is er voor alle muziekstijlen, met ervaren zangers(es) en de ervaren muzikanten kunnen zij uw gelegenheid compleet maken. Boek Muziekformatie Next Time in combinatie met Surya bediening & Service en maak gebruik van hoge kortingen. 

Next Time

muziekformatie

RK Security: Veiligheidsspecialist op alle fronten. De oprichter heeft met jarenlange ervaring een prima staat van dienst bewezen. Hij heeft daarom de positieve en negatieve aspecten van het vak op een rij gezet en de basis gelegd voor het nieuwe beveiligen. Bij RK-Security staan daarom de aspecten: representativiteit, klantvriendelijkheid en effectief optreden hoog in het vaandel. RK Security is ook te boeken  bij Surya bediening & Service. 

RK Security

beveiliging

Paradise Party Verhuur heeft een ruim assortiment aan fun food artikelen oa : Suikerspin, Popcorn, Schaafijs, Poffertjes, Lollwafels, Chocoladefontein, Photo Booth, Snoepkar & Springkussens. Tevens kunnen wij ook zorgen voor Vegan Poffertjes, Lolly-wafels, Crêpes. Uiteraard met bediening! Zeer geschikt voor al uw feesten partijen maar zeker voor kinderfeestjes. 

Paradise

Party Verhuur